Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Milloren les dades en relació a la pandèmia al municipi

Baixen notablement els casos positius i millora la situació de les residències


Milloren les dades en relació a la pandèmia al municipi

Els casos confirmats de Covid-19 a Sant Quirze del Vallès van a la baixa. La setmana del 24 de gener s’han confirmat 560 casos positius, 112 menys que la setmana anterior.

 
Pel que fa a la taxa de reproducció, aquesta s’ha reduït també notablement, passant de 1.2 a 0,6.
 
En relació al risc de rebrot, la davallada ha estat de 2.378, situant-se així en 4525,6.
 
En línies generals, durant la setmana del 24 al 30 de gener el nombre de casos detectats al Vallès ha estat de 31.076, un 40% menys que la setmana anterior.  Si concretem en el Vallès Occidental Oest, sector on pertany el municipi de Sant Quirze, s’han detectat 11.090 casos positius.
 
Respecte el diagnòstic per grups d’edat i estat vacunal al Vallès, el grup amb una major incidència ha estat el de 5 a 11 anys.
 
Pel que fa a la gravetat i l’estat vacunal dels casos, al Vallès Occidental un 87,7% dels majors de 12 anys ha rebut la pauta completa vacunal i un 46,5% la dosi de record.
 
Finalment, i en relació a les residències, les diferències entre les últimes onades també són evidents. A data 3 de febrer al Vallès hi havia 50 residències vermelles, és a dir, en situació de brot, 37 taronges (brot controlat), i 86, el 50% del total, classificades com a verdes.