Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Parlem-ne, servei de coaching per al jovent

La iniciativa se suma a altres apostes per l'educació i el suport a famílies i adolescents


Parlem-ne, servei de coaching per al jovent

El Canya Jove compta amb un espai per donar suport al jovent en diferents àmbits. Es tracta del Punt de Salut Jove “Parlem-ne! Coaching per a tu”. El servei s’orienta a jovent d’entre 12 a 30 anys i té com a objectiu assessorar, mitjançant el coaching personal, perquè el jovent assoleixi els seus objectius.

Aquest punt d’atenció especialitzada té lloc els dijous de 16.30 a 18.30 hores, cada quinze dies, a la Masia de Can Feliu.
 
Per accedir-hi, podeu contactar a:
Canya Jove
Mòbil: 607545784
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Aposta per l’educació i suport al jovent
 
Aquesta iniciativa s’emmarca en les moltes que duu a terme l’Ajuntament per donar suport al jovent en diversos àmbits de la seva vida, així com a les seves famílies.
 
En aquest sentit, es troben en marxa iniciatives relacionades amb l’educació dels fills o filles adolescents, gràcies a les sessions del "Creixem en família".
 
Així mateix, l’"Espai d’acompanyament familiar" és un altre dels programes relacionats amb l’educació. Un punt per parlar amb calma i confiança de les relacions familiars, on orientar-se i trobar respostes davant els canvis i incerteses que de vegades sorgeixesn, a través de professionals especialitzats. Aquest servei es gestiona amb cita prèvia: 678.040.628, o bé al eaf.adolescencia@santquirzevalles.cat. L’horari és els dijous de 17 a 20 hores.
 
Finalment, una altra de les campanyes en marxa és la del “SexJove”. L’objectiu és promoure entre els adolescents una consciència crítica davant les conductes sexuals; l’afectivitat i les habilitats de comunicació en les seves relacions, entre altres. Aquesta campanya inclou activitats als instituts, al nucli urbà i també a Les Fonts.