Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament ha invertit prop de 7 milions d’euros en contractacions durant 2021

Els àmbits d’obres i serveis han estat els de més pes en les licitacions


L’Ajuntament ha invertit prop de 7 milions d’euros en contractacions durant 2021

L’Ajuntament ha tramitat i adjudicat gairebé un total de 50 contractes durant 2021 per un import global de prop de 7 milions d’euros. Aquesta xifra triplica l’import dels contractes formalitzats durant 2020.

 
Entre les novetats de 2021 destaca el desenvolupament amb èxit del concurs de projectes, amb intervenció d’un jurat, per a l’adjudicació del contracte del servei de redacció del projecte executiu del nou Complex Esportiu Municipal.
 
Val a dir també que entre els contractes més rellevants destaquen els de l’àmbit de les obres, com el de la via ciclista interurbana que connecta el municipi amb Sabadell; la construcció de la pista coberta provisional a Can Casablanques; l’arranjament de ferms i pintura viària; i l’adequació de l’espai d’accés al complex esportiu. Aquest àmbit ha sumat un import total de 2,14 milions d’euros.
 
En l’àrea de serveis, s’ha licitat el servei de manteniment de verd urbà; el d’intervenció socioeducativa per a l’atenció a infants i adolescents en situació de risc; s’ha redactat el projecte executiu, la direcció d’obres i altres projectes necessaris de la piscina municipal de Can Casablanques. Tots aquests projectes, entre altres, han suposat més de 4,19 milions d’euros.
 
Pel que fa als subministraments, i per un import de 423.577 euros, s’ha contractat el d’edificis prefabricats amb destinació als vestidors del complex esportiu; i el subministrament i instal·lació d’un equip de cinema electrònic, sistemes acústics i pantalla de projecció a la Patronal.
 
Cal remarcar també que la majoria de les licitacions s’han realitzat per procediment obert. Així mateix, s’ha continuat també amb sistemes com el de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis i del Consorci Català pel Desenvolupament Local, contractant determinats serveis i subministraments mitjançant l’adhesió als acords marc promoguts per aquestes entitats.