Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

"En el llindar", nova projecció del DOC del Mes

La sessió tindrà lloc el 17 de febrer, a partir de les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal


"En el llindar", nova projecció del DOC del Mes
Aquest dijous 17 de febrer, a les 19 hores, tindrà lloc una nova sessió del cicle DOC del Mes a la Sala Josep Brossa de la Patronal. En aquesta ocasió es projectarà "En el llindar" en què la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah. El documental aborda els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, la directora, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis. Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares. 

Les entrades per assistir a la projecció presencial són gratuïtes i es poden aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat
 

Aquest documental també es pot visualitzar en línia del 18 de febrer al 4 de març. Per fer-ho, cal omplir el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula gratuïtament.