Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Torna l'Hora del Conte a la Torre Julià

Les sessions del cicle de narracions adreçat a famílies són gratuïtes i tindran una periodicitat mensual


Torna l'Hora del Conte a la Torre Julià
L'Ajuntament recupera el cicle Hora del Conte al Centre Cívic Torre Julià. Es tracta de sessions presencials gratuïtes on un narrador o narradora explica  històries i contes als infants i les seves famílies que  prèviament han reservat una entrada. A través de les històries, els nens i les nenes s'entretenen tot potenciant la creativitat i la imaginació i se'ls anima a  endinsar-se en la lectura. Totes les sessions han estat programades per la Biblioteca Marcel Ayats.

La primera d'elles tindrà lloc demà divendres 18 de febrer, a les 17 hores. La  coneguda contacontes Rosa Fité ens oferirà el seu espectacle "Contes que fan pessigolles", adreçat a famílies amb infants a partir de 3 anys. La propera sessió tindrà lloc el divendres 11 de març quan la Cia. Patawa interpretarà "Benvinguda  primavera". I el proper divendres 22 d'abril tindrà lloc una sessió de contes especial per celebrar el Sant Jordi que anirà a càrrec de la Petita Companyia.

L'assistència a les sessions és gratuïta, però cal fer la reserva d'entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat. Ja es pot fer la reserva per a les dues primeres sessions.