Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Nova gran acollida de la Festa dels Animals

Centenars de persones van gaudir diumenge de la passejada, els estands informatius i les exhibicions


Nova gran acollida de la Festa dels Animals

Centenars de persones van visitar diumenge els exteriors de Can Feliu per gaudir de la Festa dels Animals. Propietaris i propietàries de gossos i altres animals de companyia es van acostar al recinte, en molts casos acompanyats dels més petits/es de la casa, per participar de les activitats proposades. 

 
Ja a primera hora, més de cent persones van participar a la passejada conjunta com a tret de sortida de la festa. Van passar per diferents camins, fins i tot per la riera, per gaudir d’un matí que acompanyava a l’activitat. L’entitat IcanWalk, juntament amb tècnics de l’Ajuntament, va coordinar la caminada, que va finalitzar a Can Feliu amb un esmorzar per a les persones participants.
 
A continuació, dues xerrades van informar les persones assistents sobre temes tant rellevants com l’alimentació natural dels animals, a càrrec de Territori Caní, i què fer en cas de maltractament, de la mà de l’Associació de Defensa Animal.
 
Un dels plats forts del matí van ser les exhibicions d’Al Perro Verde,, sobre educació canina i habilitats. Veure un petit gos jugar al “tres en ratlla” va embogir el públic.
 
Finalment, van cloure el matí les desfilades de gossos en adopció. La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell, i LifeforPitbulls van ser les entitats encarregades de donar a conèixer els seus animals, característiques i perfils, per trobar la família més adient. També s’hi va sumar l’entitat Gos Maco, amb tres cadells.
 
Al llarg del matí els infants van poder participar en activitats com creació d’imans de nevera, pintura, etc, també organitzades per les associacions participants.
 
Val a dir també que a la carpa de l’Ajuntament es van censar gairebé una trentena de gossos, i es va informar les persones propietàries sobre els drets i deures que estableix l’ordenança sobre tinença responsable d’animals de companyia.