Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Crida a la ciutadania per impulsar un projecte ciutadà col·laboratiu a Sant Quirze

El tret de sortida serà el proper 5 de març amb una jornada matinal per consensuar projectes


Crida a la ciutadania per impulsar un projecte ciutadà col·laboratiu a Sant Quirze

L’Ajuntament està iniciant un projecte per impulsar l’economia col·laborativa i comunitària al municipi, i fer-ho amb la complicitat i participació directa d’entitats i ciutadania. La idea del projecte sorgeix dels resultats de les sessions participatives que es van fer el 2020 sobre el “Living Lab d’economia circular”. En aquestes es va detectar que moltes idees, projectes i reptes podien materialitzar-se en el marc de l’economia col·laborativa i comunitària.

En aquest sentit doncs, la proposta és iniciar aquest camí el proper 5 de març amb una jornada/experiència de treball col·lectiu anomenada Hackató. 
 
Un Hackató, amb la participació dels agents clau, té com objectiu la resolució d’un o diversos reptes en un temps i espai limitat. Amb una durada d’unes quatre hores i mitjançant dinàmiques àgils i accelerades, es procurarà un ambient creatiu i resolutiu per acabar amb un projecte aterrat i concret.
 
La sessió s’orienta a les entitats i tindrà lloc el matí del 5 de març entre les 9:30h i les 13:30h, a la Masia de Can Barra.
 
La iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “ININVALLÈS”, cofinançat per fons europeus (FEDER) i per la Diputació de Barcelona.
 
Inscripcions, en aquest enllaç. Més informació: participacio@santquirzevalles.cat.
Durant la sessió hi haurà servei de canguratge.