Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el nou Informem!

La programació del Mes de les Dones i altres propostes culturals i educatives centren bona part de les pàgines de la revista


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí del mes de març arriba carregat d’actualitat. La revista centra bona part de les seves pàgines en la programació del Mes de les Dones. Hi trobareu un resum de la programació prevista per aquests dies, així com tres entrevistes en profunditat tant al Premi Dona 2022, Judith Juanhuix, com a les distincions internacionals i nacionals.

Així mateix, l’actualitat incorpora també una explicació sobre la nova gestió directa de l’aigua, que va ser aprovada al ple ordinari del febrer. A aquest punt s’hi suma l’inici del Consell de Poble, amb l’obertura del termini perquè les persones interessades presentin sol·licituds per formar-ne part. El butlletí us explica què és aquest nou òrgan participatiu i com funcionarà.
 
En un altre ordre de temes, l’Informem recull les properes propostes culturals, com l’inminent Festival Fem Pop o la passada de Sant Antoni Abat, entre altres.
 
En l’àmbit d’Educació, repassem les dates de les preinscripcions escolars i valorem projectes com el d’Escletxa Digital de l’Escola Municipal d’Adults, que ha comptat amb molt bona acollida. 
 
Un altre apunt que recull la revista és la nova iniciativa del Bicibús, que posa en marxa l’AFA de l’Onze de Setembre, i que properament veurà la llum.
 
Finalment, les xarxes socials repassen el que més ha agradat i el més vist, amb imatges de fets com la Festa dels Animals, fites esportives o iniciatives de les entitats.
El punt i final el posa el No a la Guerra, amb la concentració a la plaça de la Vila ahir mateix.
 
Podeu consultar la revista en el document pdf relacionat en aquesta notícia.