Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Torna el "Gaudim del Teatre" a la Patronal

Avui ha estat el torn de l'alumnat del Purificació Salas i el Lola Anglada


Torna el "Gaudim del Teatre" a la Patronal

La Patronal ha acollit aquest matí l’espectacle musical “Colors”, adreçat a l’alumnat del Purificació Salas i el Lola Anglada. Aquesta és la primera d’un total de tres sessions que tindran lloc en aquest espai i que s’emmarquen en el programa d’arts escèniques, música i arts visuals en l’àmbit de l’ensenyament reglat, en què hi participa l’Ajuntament.

De fet, les activitats estan orientades a les escoles d’educació infantil i primària del municipi, amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats dels infants i joves, així com per col·laborar en la formació de l’alumnat en la seva capacitat d’observar, entendre i valorar una activitat cultural. Així mateix, la iniciativa fomenta els recursos per a una millor educació emocional.

 
L’Ajuntament de Sant Quirze ha englobat aquestes propostes en el projecte “Gaudim del Teatre”, potenciant així també l’ús de la Patronal.
 
Les properes sessions seran el 15 i el 16 de març, per a l’alumnat del Turonet, Taula Rodona, Lola i Purificació Salas. En aquestes es representarà l’obra “Kaixes”.