Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Demà, lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Tothom està convidat a les 12 hores a la plaça de la Vila


Demà, lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Demà dimarts a les 12 hores tindrà lloc la lectura del Manifest a la plaça de la Vila, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. El grup coral Veu de Dones serà l’encarregat de llegir el text, com a acte oficial de la programació que va començar el dia 1 i que s’allargarà durant tot el mes amb diferents propostes. L’objectiu és visibilitzar el paper de les dones a la societat, lluitar per la igualtat i condemnar les violències a què es veuen sotmeses. 

La lectura del manifest es podrà seguir en directe als canals de Facebook i Instagram de l'Ajuntament.

Un dels actes centrals de la programació és el lliurament del Premi Dona 2022. Aquest tindrà lloc el dia 10 de març a la sala Josep Brossa de la Patronal, i comptarà amb l’actuació d’Elena Gadel i Marta Robles. Enguany l’Ajuntament ha concedit el guardó a la santquirzenca Judith Juanhuix. També ha atorgat una distinció nacional per a l’Asociación de niños desaparecidos en las riadas de 1962. Finalment, les dues distincions internacionals són per Nadia Ghulam i Shamsia Hassani.
 
Aquest esdeveniment continua el dia 11 amb un sopar de dones, on entitats i col·lectius locals compartiran conversa, també a la Patronal.
 
Un altre col·lectiu que compartirà una jornada serà el de les emprenedores. El dia 10 de març participaran en una jornada adreçada a les dones empresàries, amb l’espectacle “emprendre no s’improvisa! Però avui...”.
 
Respecte la resta de programació, la podeu consultar en aquest enllaç.