Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze del Vallès espera una vuitantena de refugiades aquest diumenge

Les famílies interessades en acollir-los a casa seva, estan convocades a una reunió demà dissabte


Sant Quirze del Vallès espera una vuitantena de refugiades aquest diumenge
Amb motiu de l'arribada de refugiats d'Ucraïna a Sant Quirze del Vallès aquest mateix diumenge 13 de març, l'Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per acollir-les. Les famílies interessades estan convidades a una reunió que es celebrarà demà dissabte, 12 de març, a les 18 hores a la sala Muriel Casals, (carrer Pintor Vila-Puig, 22, planta 1a). Les famílies que vulguin acollir, poden inscriure’s en aquest formulari.
Altrament, si voleu col·laborar d'altres formes, podeu omplir el formulari del banc de recursos, que es farà servir en funció de les necessitats de les persones que arribin. En cas que el vostre recurs sigui necessari, l’Ajuntament faria el contacte.
 
Les persones refugiades arribaran amb un comboi que va sortir de Sant Quirze del Vallès aquesta mateixa setmana per portar menjar, roba i medicines i es preveu que arribi a Sant Quirze del Vallès durant el diumenge. Segons l'Alcaldessa, aquesta iniciativa és fruït del teixit veïnal i l'esperit col·laborador i solidari d'aquest poble, que sempre ha reaccionat positivament davant de les situacions de crisi. L'Ajuntament agraeix per endavant a les famílies que han manifestat la seva voluntat d'acollir persones, perdre la seva zona de confort i ajudar a dones, infants i famílies que venen de la guerra i de situacions molt complexes. El Consistori preveu obrir línies d'ajut per garantir el benestar de les persones refugiades.
 
Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.