Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Sopar entre Dones omple la Patronal

Un centenar de dones van assistir a l'acte, emmarcat en la programació del Mes de les Dones


El Sopar entre Dones omple la Patronal

La sala Salut Pastor de la Patronal va acollir divendres nit el Sopar entre Dones 2022. Un centenar de dones d’entitats i col·lectius locals van participar en aquesta trobada, així com la guardonada amb el Premi Dona 2022, Judith Juanhuix, i la distingida internacionalment Nadia Ghulam. També hi van assistir algunes dones de procedència propera a Ucraïna i residents actualment al municipi.

L’acte va servir per compartir espai, conversa i donar visibilitat als col·lectius de dones del poble, així com per posar punt i final a un cap de setmana que començava divendres amb el lliurament del Premi Dona, també a la Patronal. Trobareu el detall dels guardons en aquest enllaç.
 
Abans de començar el sopar, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va lliurar la distinció internacional a la Nadia Ghulam, donat que divendres no va poder assistir a l’acte de lliurament del Premi Dona. 
Finalment, l’acte va cloure amb l’actuació trencadora i divertida de l’humorista i guionista catalana Charlie Pee.
Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.
 
Recordeu que les activitats del Mes de les Dones continuen els propers dies i fins a finals de mes. Trobareu tota la informació en el document pdf relacionat en aquesta notícia.