Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze acull una desena de famílies refugiades d’Ucraïna

Van arribar ahir al vespre de forma esglaonada i ja estan instal·lades a diferents domicilis del poble


Sant Quirze acull una desena de famílies refugiades d’Ucraïna

L’Ajuntament agraeix a les famílies acollidores de persones refugiades d’Ucraïna la seva col·laboració. Gairebé dues-centes persones van assistir dissabte a la tarda a la reunió informativa organitzada al Casal Serra de Galliners. Una prèvia que va servir per organitzar el dispositiu d’arribada de persones refugiades, ahir mateix. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va ser l’encarregada d’informar sobre la situació i coordinar l’arribada, en la mesura del possible i tenint en compte la complexitat de la situació.

 
Les famílies refugiades que van arribar es van ubicar en diferents habitatges del municipi d’acord amb la seva composició de nuclis familiars. La gran majoria d’elles eren famílies grans, i es va prioritzar no trencar nuclis i ubicar-les en els domicilis més adequats a les seves necessitats.  
 
Durant aquesta setmana és probable que arribin més persones refugiades a Sant Quirze. En aquest sentit, l’Ajuntament contactarà amb les persones que s’han ofert per acollir-se i també amb aquelles que s’han inscrit oferint els seus serveis i/o recursos.