Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Passada de Sant Antoni torna aquest diumenge al calendari santquirzenc

La jornada festiva començarà amb el tradicional esmorzar popular de pagès i a les 11.30 hores començarà la passada pels carrers del poble


La Passada de Sant Antoni torna aquest diumenge al calendari santquirzenc
Sant Quirze del Vallès omplirà els seus carrers de tradició aquest proper diumenge 20 de març, quan els carros de pagès tirats per cavalls prendran el protagonisme de la jornada. L’Associació Amics del Cavall i l’Ajuntament ja ultimen els detalls de la nova edició de la Passada de Sant Antoni al poble, que començarà amb l’esmorzar popular de pagès al recinte firal (8 hores).
 
Els carruatges començaran el seu passeig pels carrers del poble a les 11.30 hores per acabar a l’avinguda de Pau Casals. Una bona oportunitat per gaudir d’espectaculars carros de transport de matèries diverses com troncs, fruites i verdures o animals de granja arrossegats per cavalls tal i com es feia antigament en poblacions de tradició agrícola, com és el cas de Sant Quirze.  
 
El recorregut de la Passada serà el següent: Recinte firal, c. Llaurador, c. Pladellorens, c. Pep Ventura, c. Pompeu Fabra, c. Montserrat, c. Moreneta , c. Barcelona,  plaça de Sant Jaume, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril,  rambla de Lluís Companys, c. Vallcorba, c. Sabadell i av. Pau Casals.


La Passada de Sant Antoni Abat està organitzada per l’Associació Amics del Cavall i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el patrocini d’Alcampo i la col•laboració d’ArtBo i Cal Fruiter.