Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Mor als 93 anys Artur Travesa, un referent a Les Fonts

La seva vida ha estat marcada pel seu sentiment de pertinença i vinculació al barri


Mor als 93 anys Artur Travesa, un referent a Les Fonts

Aquest divendres 18 de març ha mort als 93 anys l’històric president de la UD Les Fonts durant més de mig segle, Artur Travesa Solsona (Barcelona, 15 de juliol de 1928-Terrassa, 18 de març de 2022).

 
Travesa ha estat un referent en el teixit associatiu de Les Fonts, en especial per la seva trajectòria al club de futbol UD Les Fonts, com a impulsor i referent durant més de 54 anys.
 
La seva figura ha estat clau també en el manteniment de la història del barri, sent artífex de les recuperacions de les múltiples fonts amb què compta aquesta zona i mostrant així un fort sentiment d’arrelament i pertinença a Les Fonts. Esdevenia doncs, protagonista d’aquests actes d’inauguració de dolls durant la Festa Major de Sant Quirze. 
 
Destaca també la seva vinculació a l’entitat la Llar de la Gent Gran i l'Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts.
 
Tal i com ell remarcava, va esdevenir el soci número 9 del Barça, desenvolupant una intensa activitat en diferents àmbits. De fet, el proper 1 d’abril havia de rebre una distinció per la seva dedicació al món de l’esport de la ciutat de Terrassa, en el marc de la Gala de l’Esport.