Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Antoni Abat omple els carrers de tradició

Una vintena de carruatges van participar diumenge a la tradicional Passada


Sant Antoni Abat omple els carrers de tradició

Una vintena de carruatges van participar diumenge a la tradicional Passada de Sant Antoni Abat. Colles de Castellar, Santa Perpètua, Castellbisbal o Cerdanyola, entre altres, van participar en la trobada, organitzada per l’Associació Amics del Cavall i l’Ajuntament. Hi van col·laborar també diversos establiments, com ArtBo, Cal Fruiter i Alcampo.

 
A primera hora del matí el recinte firal va acollir un bon esmorzar de pagès per carregar forces per a la passejada. Mentre participants i ciutadania gaudien de l’àpat, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va lliurar un detall als membres de les carrosses, en record de la jornada. 
Ja a les 11.30 hores els carruatges van començar a desfilar des del recinte, passant per diversos carrers del centre i fins arribar a l’av. de Pau Casals. Les persones que s’hi van acostar van poder veure carruatges tan tradicionals com el carregador de ceps o el transportador de pa. Capitanejant la desfilada, el grup de tabals de Diables de Sant Quirze, i els carruatges de Sant Antoni i de la bandera de Sant Quirze.
 
Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç.