Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Un total de 800 esportistes van participar dissabte a la XII Cursa dels Mussols

L'esdeveniment esportiu ha comptat enguany amb novetats respecte la inclusió i la sostenibilitat


Un total de 800 esportistes van participar dissabte a la XII Cursa dels Mussols

Un total de 800 esportistes van participar dissabte a la nit en la XII edició de la Cursa dels Mussols. D’aquests, 503 ho van fer en la modalitat d’adults. Les tres primeres posicions masculines van ser per Alejandro Vilarino, Ferran Barceló i Jordi Gallego. En femení, van aconseguir pòdium: Anca Cindea, Núria Avileo i Laura Gimeno.

 
La cursa es va desenvolupar sense incidències per la Serra de Galliners, gràcies a l’organització del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès i la multitud de persones voluntàries. En finalitzar, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada per la regidora d’Esports, Maria Domingo, i el president del Club Excursionista, Jaume Pando, van lliurar els premis.
 
Enguany a banda de les modalitats tradicionals d’adults, infantil i cursa amb amics, s’hi ha inclòs la cursa infantil inclusiva, limitada a 50 atletes, amb l’objectiu que tothom hi participi i guanyi, sense competicions. Una modalitat que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l’Àrea Inclusiva de la FEEC i l’Associació Esportiva Projecte Inclusiu CIM.
 
La Cursa també ha esdevingut totalment sostenible, basada en l’eco-responsabilitat i la cura de l’entorn. L’organització de l’esdeveniment s’ha fet tenint en compte els valors ecològics i mediambientals, utilitzant el mínim de plàstics possibles, gots compostables o cintes de marcatge reutilitzables, entre altres.
 
Podeu veure les imatges de la Cursa en aquest enllaç.
Més informació i detalls, a cursadelsmussols.cat.