Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Afectacions a la circulació al camí Antic de Sant Cugat

Les obres d'ATL afectaran aquesta zona des d'avui fins al 13 d'abril


Afectacions a la circulació al camí Antic de Sant Cugat

Des d’avui, 30 de març, fins al proper 13 d’abril hi haurà afectacions a la circulació del camí Antic de Sant Cugat amb el carrer del Pont i el Passeig Colomer. Aquestes restriccions són fruit de les obres d’execució del primer tram del ramal Serra de Galliners que duu a terme ATL.

Durant aquest temps no hi haurà semàfor en aquest punt, per no acumular cues de cotxes al passeig del Colomer i, per tant, la sortida de vehicles des de Castelltort s’haurà de fer obligatòriament pel carrer del Pont C-1413. L’entrada pel passeig del Colomer serà de sentit únic a Los Rosales i Castelltort. Finalment, cal remarcar que el camí Antic de Sant Cugat serà de doble sentit amb pas alternatiu, dirigit pel personal d’obra.
Podeu consultar el detall de les restriccions en el plànol que acompanya aquesta notícia.
 
Recordem que Aigües Ter Llobregat està renovant els ramals del poble als nuclis de Los Rosales i Castelltort. En aquestes zones s’hi instal·larà una nova canonada d’acer de 70 cm per transportar aigua potable. Aquest nou ramal, anomenat Serra de Galliners, comença al passeig del Colomer, discorre per 1,4 km i acaba en una zona de dipòsits.
 
Aigües Ter Llobregat va explicar dilluns la nova fase de les obres de renovació dels ramals que està executant al poble des del passat mes de novembre, que començarà el 14 de març. En aquest cas, es va convocar al veïnat de los Rosales i Castelltort, els nuclis per on discorrerà la nova canonada d'acer de 70 cm per transportar aigua potable. Aquest nou ramal, anomenat Serra de Galliners, comença al passeig del Colomer, discorre per 1,4 km i acaba en una zona de dipòsits.
 
Es preveu que els treballs de construcció per renovar aquest tram de la xarxa tinguin una durada de 7 mesos. El veïnat afectat es mantindrà informat en tot moment de l’evolució dels treballs i les incidències viàries.