Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions a la Cursa Memorial David Rovira

La competició se celebrarà el proper 22 de maig


Obertes les inscripcions a la Cursa Memorial David Rovira

Ja estan obertes les inscripcions a la Cursa Memorial David Rovira, que tindrà lloc el proper 22 de maig. L’’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, organitzen la 15a edició de la Cursa de 10 km de SQV - Memorial David Rovira, que forma part del calendari de la Lliga 2022 Championchip. Simultàniament se celebrarà també una prova de 5 Km, competició de categoria única (masculina i femenina) i posteriorment, dues curses infantils 800 m i 150 m, en funció de l'edat dels participants. 

 
Els organitzadors de la cursa conviden a tots els nascuts entre els anys 2006 i 2009 (inclosos) a participar en la cursa competitiva de 5 km.
 
La sortida i l’arribada estaran situades al complex esportiu Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès.
 
Les inscripcions a les curses de 10 i 5 km es tancaran el 19 de maig del 2022 a les 8 h del matí o bé si s'arriba als 500 participants (sumats els inscrits a les curses de 10 i 5 km). Pel que fa a les inscripcions a les curses infantils, aquestes es tancaran el mateix 19 de maig o bé quan s’assoleixin els 200 participants (també entre els inscrits a les curses 800 i 150 m, indistintament).
Podeu gestionar la vostra inscripció aquí
 
Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7.30 h i fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa, al complex esportiu Can Casablanques.