Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Comencen les actuacions d'enjardinament de la zona de l'skate

Les obres duraran un mes i mig i una vegada finalitzin, es reobrirà l'equipament


Comencen les actuacions d'enjardinament de la zona de l'skate

Ja han començat els treballs d’adequació de l’espai d’accés i estada a l’skatepark i la pista coberta al carrer del Priorat. Les actuacions se centren a enjardinar aquesta zona, amb espècies de baix manteniment i naturalitzades, és a dir, pròpies de la zona. L’objectiu és connectar l’espai amb l’entorn i crear un àmbit agradable per a les persones usuàries i acompanyants.

 
En aquest sentit, a la placeta d’accés s’hi habilitaran accessos en rampa i també s'hi instal·laran uns esglaons que esdevindran alhora una graderia. L’actuació es completa amb plantació d’arbrat cadufoci per aconseguir ombra a l’estiu, i un perímetre enjardinat amb arbustives de menor alçada a la zona nord, i arbustiva més alta a l’extrem est. Al centre, dos petits espais en forma d’oval, també estaran enjardinats i més deprimits per recollir les aigües pluvials.
 
Cal remarcar també que a l’entorn de l’skate s’enjardinen els talussos generats per la pista, amb vegetació resistent.
 
Les obres tindran una durada de mes i mig, període durant el qual l’equipament estarà totalment tancat al públic, per seguretat. Una vegada finalitzin les actuacions, es reobrirà, tot i que la zona enjardinada estarà protegida fins a la seva correcta implantació, permetent, no obstant, l’ús de l’skateparc.
 
El cost tota de l’obra, IVA inclòs, és de 47.979,65 euros.