Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze se suma al Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere

La commemoració neix de la necessitat de sensibilitzar contra la discriminació vers les persones trans


Sant Quirze se suma al Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere

L’Ajuntament de Sant Quirze se suma avui, 31 de març, al Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere i ho fa amb la col·locació de la bandera al balcó de la façana. Es tracta d’una commemoració anual que té com a objectiu sensibilitzar la població contra la discriminació vers les persones trans.

La festivitat va ser fundada per l’activista transgènere de Michigan Rachel Crandall el 2009, com una reacció a la falta de dies de festa LGTBI que celebrin aquesta visibilitat.  I és que fins aleshores l'única commemoració que es coneixia era el Dia Internacional de la Memòria Transsexual, que recordava a les persones trans víctimes de crims d'odi.
 
L’Ajuntament dona suport així a la iniciativa com a reivindicació dels drets i la igualtat de les persones trans, perseverant en la lluita contra tota mena de discriminació que aquest col·lectiu pugui patir. Es tracta d’una lluita perquè les realitats trans estiguin cada dia més presents en tots els àmbits de la vida, donant reconeixement, escoltant, veient, sensibilitzant i en aquesta ocasió celebrant el Dia per la Visibilitat Trans.