Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Setmana Cultural de l'Escola Municipal d'Adults l'Olivera

Xerrades, tallers i sortides formen part de la programació que comença avui


Setmana Cultural de l'Escola Municipal d'Adults l'Olivera

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera inicia avui dilluns la Setmana Cultural 2022. Al llarg dels propers dies el centre ofereix diverses activitats, amb l’objectiu de difondre la importància de l’educació, la cultura i l’art, mitjançant xerrades, tallers o fins i tot sortides.

 
La inauguració tindrà lloc avui a la Masia de Can Barra, amb l’exposició de Jordi Coder “Boulevard de la Vida”. Serà a les 19 hores, i forma part del projecte “Art i Escola” que pretén apropar l’art a l’alumnat mitjançant el coneixement i el treball d’un artista alhora estudiant del centre. Enguany l’artista és Jordi Coder, especialitzat en aparadorisme.
Aquest matí, el centre organitza una xerrada sobre “Desinformació i Fake News”, de la mà de l’Associació Verificat. 
 
Aquesta tarda també visitarà l’escola la Sextruck, una caravana que esdevé un espai on qüestionar, experimentar i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats. A aquesta proposta s’hi suma el Taller d’intel·ligències sòcio afectives del mateix dia a les 17 hores. A aquest taller s’hi sumen dos més: Caminant per la vida, amb Jordi Coder, el 5 d’abril; i Arteràpia, el dia 7 d’abril al matí.
Un dels plats forts de la setmana és la xerrada “El futur del català depèn de tu”, a càrrec de Carme Junyent. Serà dimarts 5 d’abril a la Masia de Can Barra. Recordem que Junyent és especialista en l’estudi de llengües amenaçades arreu del món i que ha escrit, en col·laboració amb la periodista i escriptora Bel Zaballa el llibre que dona nom a la xerrada.
 
Les sortides formen part de la programació de la Setmana Cultural. Concretament, una visita guiada al Palau de la Música el dia 5 i una Ruta Literària Josep Pla, que es concreta en una visita guiada a Cap Roig i a la Fundació Josep Pla, l’endemà, el dia 6.
 
Finalment, completa la programació la projecció del documental “En el Umbral”, de Coraci Ruix, dimarts a la sala Josep Brossa de la Patronal.
 
Les inscripcions són limitades i es fan a Consergeria de l’Escola. Les places són limitades. Més informació i detalls: 937215980.
 
Podeu consultar la programació en el pdf relacionat en aquesta notícia.