Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El futbol santquirzenc homenatja el gran Josep Pujol i Colomé

El camp es va omplir ahir per recordar la figura d'aquest entrenador de referència


El futbol santquirzenc homenatja el gran Josep Pujol i Colomé

El FC Sant Quirze va retre ahir un homenatge a l’entrenador Josep Pujol i Colomé, que va morir ara fa dos anys. Pujol va esdevenir un referent al Club, educant en la cultura de l’esforç, el joc net i el respecte. Segons el club, Pujol "no donava mai un pilota per perduda, fins que l'àrbitre xiulava final. Ell va fer que molts dels jugadors encara estimin el Club, tal com ell els va inculcar".

 
Per aquest motiu, des de la directiva es va decidir organitzar aquest acte, després que el 2015 els jugadors de la generació del 87 li rendissin un homenatge en vida, que va comptar amb més de 200 persones assistents.
 
Ahir diumenge, el camp de futbol es va omplir per acollir un partit entre dos equips formats per jugadors que el van tenir com a entrenador. Un d’ells el dirigia el Siscu, fill d’en Josep, i l’altre en Sito i en Toni Beltran, ex-companys seus.
 
Els familiars de Josep Pujol van ser presents durant l’acte. A més del seu fill entrenador, també les seves sis filles, nets, joves i gendres. No va faltar la directiva al complert del Club, amics i companys. 
Finalment, es va descobrir una placa en record de l’entrenador, que donarà nom a la sala polivalent: sala Josep Pujol i Colomé.