Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

La revista recull la programació cultural de les properes setmanes i repassa actuacions i projectes municipals


Ja és aquí el nou Informem!

El mes d’abril arriba amb un nou butlletí municipal. L’Informem obre edició amb una portada sobre Sant Jordi que presenta la programació preparada per aquesta data. De fet, la publicació centra bona part de les seves pàgines a la Cultura i les propostes dels propers dies, com ara el Mostrem, que tindrà lloc el 24 d’abril. Teatre, música i cinema omplen l’agenda santquirzenca també del mes de maig.

Un altre dels temes destacats d’aquest mes és l’acollida a les persones refugiades d’Ucraïna. Sant Quirze ha mostrat aquests dies el seu esperit més solidari amb múltiples accions que podeu conèixer a les pàgines centrals.
 
En un altre ordre de temes, en aquest cas relacionats amb les actuacions a la via pública, podreu llegir novetats com la nova plantació d’arbrat al poble; l’enjardinament de la zona exterior del complex esportiu; o el nou projecte d’horta municipal. Una aposta per la sostenibilitat i la cura de l’entorn.
 
L’esport pren rellevància també a l’Informem, recollint alguns triomfs locals i parlant del proper Dia de Mundial de l’Activitat Física.
 
En l’àmbit de l’Educació, un repàs a les dates finals de les matriculacions i l’explicació de projectes tan interessants com l’”aulastream” per reduir la bretxa digital, destaquen entre els múltiples temes.
 
Finalment, l’actualitat a les xarxes es recull a les pàgines del butlletí que porten aquest nom, amb un recull de les piulades més vistes o el que més us ha agradat.
 
L’agenda posa el punt i final a la revista, que esperem us agradi!
 
Podeu llegir-la en el document pdf relacionat en aquesta notícia.