Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

En marxa les colònies i sortides per a la gent gran

La Pineda, Beget i Castellfollit de la Roca, les destinacions triades enguany


En marxa les colònies i sortides per a la gent gran

El Casal Serra de Galliners prepara colònies i sortides per als propers dies. Són les següents:

 
Colònies La Pineda
 
El Casal Serra de Galliners prepara una sortida de colònies del 16 al 20 de maig. La destinació escollida és La Pineda, concretament a l’Estival Park. El preu per persona inclou: trasllat en autocar des de Sant Quirze, pensió completa amb aigua i vi inclosos en els àpats, excursions guiades matinals dimarts, dimecres i dijous, una entrada per persona i dia a la zona d’aigües Aquum Wellness & Spa; animació diürna i nocturna a l’hotel.
El preu de les colònies és de 248 euros.
 
El proper dijous 7 d’abril a les 17 hores es farà una xerrada al Casal on es donarà tota la informació dels tràmits que cal fer. Per a més informació us podeu adreçar al Casal Serra de Galliners o bé trucar al telèfon 617.37.29.11, de 10 a 13 hores, i de 16 a 20 hores.
 
Sortida a Beget i Castellfollit de la Roca
 
El proper 28 d’abril també es prepara una excursió a Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa. Allà es farà una aturada per conèixer la població i fer un tastet de les seves conegudes galetes.
El dinar es farà a un restaurant de les rodalies de la població.
Part de l’import de la sortida està subvencionat per l’Ajuntament. Per a més informació us podeu adreçar al Casal Serra de Galliners, o bé trucar al 617.37.29.11 de 10 a 13 h i de 16 a 20 hores.
 
El preu final de la sortida amb el descompte de la subvenció és de 30,93 euros.