Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Tot preparat per al Mostrem!

El proper 24 d'abril el parc de les Morisques acull paradetes d'entitats i serveis municipals


Tot preparat per al Mostrem!

El parc de les Morisques acollirà el proper 24 d’abril el Mostrem. Es tracta d’una mostra que recollirà les activitats d’entitats i serveis municipals. L’objectiu és que la ciutadania pugui conèixer les activitats que aquests col·lectius i serveis desenvolupen, i s’informi de les diferents iniciatives existents al poble. Una forma lúdica i pensada per a tots els públics.

El Mostrem començarà al matí i clourà amb un dinar de germanor amb tots els ens participants. 
 
La programació
 
Les carpes informatives organitzaran diverses activitats des de primera hora. Així, s’hi podran veure exposicions fotogràfiques, tallers, tastets d’activitats esportives i activitats de lleure educatiu, entre d’altres. 
A la carpa central del parc hi haurà també activitats diverses i als exteriors múltiples propostes de dinamització.
 
A la zona de l’amfiteatre, escollida com a escenari central, s’hi han programat exhibicions musicals, de tabals i malabars, i ballades de gegants. Unes activitats que s’allargaran fins a la tarda, amb la commemoració del Dia Internacional de la Dansa.
 
De fet, la jornada coincideix amb la 6a Diada Gegantera Albert Beltran, i per això al matí es farà una plantada de gegants i a migdia un cercavila pels carrers del poble. A les 13 hores hi haurà una mostra de balls de les colles a l’amfiteatre.
 
Podeu consultar la programació en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.