Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Magalí Sare presenta a Sant Quirze el seu nou disc "Esponja"

L'actuació de la cantautora s'emmarca en l'acte de lliurament dels premis Mussol i Mussolada 2022


Magalí Sare presenta a Sant Quirze el seu nou disc "Esponja"
Aquest divendres 22 d'abril, emmarcat en l'acte del lliurament dels premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada 2022, la cantautora Magalí Sare presentarà en primícia a Sant Quirze el seu nou disc, "Esponja". Després d’un llunyà “Cançons d’amor i dimonis”, Sare torna a l’escena amb una proposta de composicions pròpies on ens presenta un viatge per diferents etapes de creixement passades, ens mostra la seva manera de pensar i interpretar el món a través seu i d’altres personatges mitjançant lletres, poemes i aforismes. En el nou disc compta amb col•laboracions especials com en Salvador Sobral i Las Migas. En les lletres ressalten conceptes com la infantesa i l’adolescència creant una simbiosi entre la visió passada i actual que es presenten com un conjunt indivisible.
 
El concert tindrà lloc a partir de les 20 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal, just després del lliurament dels premis. Les entrades tenen un preu de 5€ la general i 2€ per a les persones menors de 18 anys, en situació d'atur o jubilades. Si hi voleu assistir, podeu adquirir les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat. El concert compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.
 
Premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada 2022

Anna Maria Leiva, ex-treballadora de l’Ajuntament i amb una gran implicació social i cultural en la millora del municipi, rebrà el Premi Mussol de Sant Quirze 2022. Pel que fa al Premi Mussolada 2022, el rebrà el comerç i la restauració de Sant Quirze per la seva implicació, dedicació i cura en el dia a dia de totes les veïnes i veïns del poble.