Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Viu la Diada de Sant Jordi a Sant Quirze!

L'avinguda de Pau Casals, la Patronal i el parc de les Morisques concentraran bona part de les activitats


Viu la Diada de Sant Jordi a Sant Quirze!

Sant Quirze es prepara per celebrar la Diada de Sant Jordi amb diverses propostes. El proper 23 d’abril al matí les activitats es concentraran a l’av. de Pau Casals. Just al costat de la Patronal, la Biblioteca Marcel Ayats muntarà d’11 a 13.30 hores un estand on tindran lloc el taller familiar “Fem collage amb fulles. Juguem amb la poesia i la il·lustració”; la presentació del llibre “Sant Quirze del Vallès. Recull gràfic 1878-1985” a càrrec del GHISQ; i la signatura de llibres per part d’autors i autores locals. Hi participaran: Jaume Barberà, Jenny Moix, Jesús Pérez, Judith Juanhuix, Manel Cruz, Núria Ovejero, Pedro Luis Fernández, Salvador Domènech, Sergio Sánchez-Quiu i Susana Morillas. En aquest enllaç podeu veure els horaris de signatura de cada autor/a.

 
A les 12 hores la terrassa de la Patronal acollirà una sessió especial de l’Hora del Conte, en què Rosa Fité interpretarà el seu espectacle “El Rei que s’avorria”.
A la mateixa avinguda Pau Casals es durà a terme una jornada de botigues al carrer en què alguns establiments associats a Sant Quirze Comerç participaran a la Diada amb algunes promocions. L’horari serà de 10 a 20 hores.
 
A la zona del parc de les Morisques diverses entitats del poble instal·laran parades de venda de llibres i roses durant tot el dia. A la tarda, a les 18h, a l’amfiteatre del parc, Ambauka ens farà gaudir amb l’espectacle “De cap a Sant Jordi”, una suma de festa, tendresa, connexió, compromís, reflexió i molt amúsica. La gent que s’hi acosti trobarà un castell on s’ambientaran les històries i cançons de l’actuació.
Per finalitzar la jornada, els Amics de la Música organitzen a la Patronal el concert “Gòspel fusió”, amb Ramon Escalé i Paula Domínguez, a partir de les 20 hores. 
 
En cas de pluja
 
Segons les previsions meteorològiques del dia de Sant Jordi, hi ha una alta probabilitat de que plogui durant la jornada.
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha previst com realitzar les activitats d'aquesta diada tan assenyalada en cas de pluja. D'una banda, la signatura de llibres d'autors locals, el taller "Fem collage" i la presentació del llibre del GIHSQ es faria a les porxades annexes a la Patronal i l'espectacle de l'Hora del conte, es faria a la Sala Josep Brossa, també de la Patronal.
L'espectacle infantil "De cap a Sant Jordi", previst a les 18 hores a l’amfiteatre del parc de les Morisques, se suspendria en cas de pluja.
 
L'Ajuntament difondrà els canvis que es puguin produir a causa de la meteorologia mitjançant les xarxes socials municipals.