Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Sant Jordi i Mostrem omplen l'agenda de propostes els propers dies


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana es presenta a Sant Quirze atapeït d’activitats i propostes. Avui l’agenda s’estrena amb els premis Mussol i Mussolada; demà se celebrarà Sant Jordi i diumenge arriba el Mostrem al parc de les Morisques. Preneu bona nota!


Divendres de reconeixements
 
Aquest vespre la Patronal acollirà el lliurament dels premis Mussol i Mussolada 2022. El premi Mussol de Sant Quirze és un reconeixement honorífic a aquelles persones que s’han distingit per algun fet o activitat que hagi impulsat la identitat del poble. El premi Mussolada s’atorga amb caràcter col·lectiu per alguna activitat o acció de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze. 
 
Després de l’acte institucional la cantautora Magalí Sare presentarà en primícia al municipi el seu nou disc “Esponja”. El concert tindrà lloc a partir de les 20 hores a la sala Josep Brossa. Podeu comprar les entrades aquí, a un preu de 5€.
 
Viu a Sant Jordi a Sant Quirze!
 
Gran part de les activitats es concentraran a l’av. de Pau Casals. De fet, al costat de la Patronal la Biblioteca Marcel Ayats muntarà un estand amb tallers familiars, presentació i signatura de llibres d’autors locals
 
A les 12 hores la terrassa de la Patronal acollirà una sessió especial de l’Hora del Conte. A la mateixa avinguda Pau Casals es durà a terme una jornada de botigues al carrer. L’horari serà de 10 a 20 hores.
 
A la zona del parc de les Morisques diverses entitats del poble instal·laran parades de venda de llibres i roses durant tot el dia. A la tarda, a les 18h, a l’amfiteatre del parc, Ambauka oferirà l’espectacle “De cap a Sant Jordi”.
Per finalitzar la jornada, els Amics de la Música organitzen a la Patronal el concert “Gòspel fusió”, amb Ramon Escalé i Paula Domínguez, a partir de les 20 hores. 
 
Sant Jordi en cas de pluja
 
Segons les previsions meteorològiques del dia de Sant Jordi, hi ha una alta probabilitat de que plogui durant la jornada.
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha previst com realitzar les activitats d'aquesta diada tan assenyalada en cas de pluja. D'una banda, la signatura de llibres d'autors locals, el taller "Fem collage" i la presentació del llibre del GIHSQ es faria a les porxades annexes a la Patronal i l'espectacle de l'Hora del conte, es faria a la Sala Josep Brossa, també de la Patronal.
L'espectacle infantil "De cap a Sant Jordi", previst a les 18 hores a l’amfiteatre del parc de les Morisques, se suspendria en cas de pluja.
 
L'Ajuntament difondrà els canvis que es puguin produir a causa de la meteorologia mitjançant les xarxes socials municipals.
 
Mostrem
 
El parc de les Morisques acollirà diumenge al matí el Mostrem. Es tracta d’una mostra que recollirà les activitats d’entitats i serveis municipals. L’objectiu és que la ciutadania pugui conèixer les activitats que aquests col·lectius i serveis desenvolupen, i s’informi de les diferents iniciatives existents al poble. Una forma lúdica i pensada per a tots els públics.
La programació contempla activitats diverses, exposicions i tallers, entre moltes propostes.
 
El Mostrem començarà al matí i clourà amb un dinar de germanor amb tots els ens participants. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.

Dansa i Gegants
 
Emmarcada en el Mostrem, diumenge també tindrà lloc la Diada Gegantera Albert Beltran. Començarà a les 9.30 h a la plaça de la Vila amb la plantada de gegants, per continuar a migdia amb el cercavila. A les 13h arribaran a l’amfiteatre del parc de les Morisques.
Ja a la tarda, el parc acollirà la celebració del Dia Internacional de la Dansa. També hi haurà l’exhibició del Gimnàs Montserrat Creus. 
 
Finalment, cal remarcar que la sala Josep Brossa de la Patronal serà l’escenari de l’obra de teatre “Domicili inconegut”, de la mà de l’Espai d’Arts Escèniques i Onze al Teatre. Podeu comprar aquí les entrades.
 
 
Podeu consultar totes les propostes a l’agenda municipal.