Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Mostrem omple el parc de les Morisques

Centenars de persones van gaudir ahir d'activitats d'entitats i serveis municipals


El Mostrem omple el parc de les Morisques

El parc de les Morisques es va omplir ahir per acollir un exitós Mostrem. Centenars de persones van visitar aquest espai des de les 11 del matí fins les 14 hores, per conèixer les propostes que entitats i serveis municipals oferien, així com per informar-se de les diferents iniciatives que aquests darrers estan duent a terme. I és que l’objectiu era precisament aquest, donar a conèixer les activitats que aquests col·lectius desenvolupen. Una forma lúdica i pensada per a tots els públics.

 
En aquest sentit, s’hi van organitzar activitats tan diverses com exhibicions de country amb coreografies en català, partits de futbol i futbol sala 3X3, exhibicions de tabals i malabars, tallers de Lego Education, tallers de mobilitat internacional i també activitats de dinamització i participació i jocs de cooperació, entre moltes altres.
 
Així mateix, els serveis municipals van informar dels respectius projectes que desenvolupen. En aquest sentit, es van donar tots els detalls sobre nous òrgans com el Consell de Poble. Altres àmbits, com Habitatge, Salut, Esports o Cultura, van fer servir els seus estands per donar-se a conèixer entre la ciutadania encara més, de la mateixa manera que ho va fer la Biblioteca amb diversos tallers i propostes, o Participació Ciutadana, per exemple.
 
La jornada va coincidir amb la 6a Diada Gegantera Albert Beltran, i per això al matí es va fer una plantada de gegants i al migdia un cercavila pel poble. A les 13 hores es va organitzar una mostra de balls de les colles a l’amfiteatre.
 
Ja a la tarda, l’amfiteatre va acollir la celebració del Dia Internacional de la Dansa. La Banda Street Groove va oferir un espectacle de dansa urbana i claqué. El Gimnàs Montserrat Creus va actuar també a l’escenari, com és ja tradició.
 
Podeu consultar totes les fotografies del Mostrem en aquest enllaç.