Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze gaudeix de Sant Jordi malgrat la inestabilitat climatològica

La pluja va obligar a canviar alguns actes però la ciutadania va aprofitar els moments de bonança per sortir al carrer


Sant Quirze gaudeix de Sant Jordi malgrat la inestabilitat climatològica

Sant Quirze va gaudir dissabte de la Diada de Sant Jordi malgrat la pluja i fins i tot la calamarsa. Aquestes incidències, però, no van frenar la presència de gent tant al parc de les Morisques com a l’avinguda de Pau Casals. De fet, un total d’onze parades es van instal·lar al parc, i les botigues van sortir al carrer per oferir els seus productes.

 
Una altra de les activitats que va rebre molt bona acollida va ser la signatura de llibres per part d’autors locals, així com el taller familiar. Les porxades annexes a la Patronal van acollir els actes organitzats per la Biblioteca Municipal.
 
La pluja va obligar a canviar l’Hora del Conte, que va passar a la sala Josep Brossa i va aplegar una cinquantena de persones.
 
Ja a la tarda, i després de la pluja de primera hora, el vent va obligar les botigues al carrer a desmuntar. També es va haver de suspendre l’actuació d’Ambauka al parc, donat que pel muntatge era impossible dur-la a terme.
 
A darrera hora del vespre, una vegada el sol va tornar a fer acte de presència, la ciutadania va tornar a passejar pels carrers i pel parc. Una fotografia que ha recordat l’estampa anterior a la pandèmia, recuperant l’ambient perdut des del 2019.
 
Finalment, cal remarcar que el Casal Serra de Galliners va acollir el tradicional Dinar de Sant Jordi, de l’Associació del Casal. 
 
Podeu veure les fotografies de la jornada aquí.