Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La masia de Can Barra, objecte d’actes vandàlics i robatori durant aquest cap de setmana

La Policia Local fa una crida a la població per identificar els responsables


La masia de Can Barra, objecte d’actes vandàlics i robatori durant aquest cap de setmana

La nit de divendres a dissabte 23 d’abril la masia de Can Barra va ser objecte d’un acte vandàlic de gran envergadura. La Policia Local va rebre l’avís per part de la colla de Gegants, que utilitzen part aquest espai per deixar-hi material i fer assajos i que es van trobar l’equipament amb desperfectes de tot tipus dissabte al matí. 

 
Els espais afectats abasten des de l’escola d’Adults l’Olivera, on s’han fet grafits i destrosses diverses, l’Escola de Música, també afectada amb pintades  i danys, o l’Espai Mussol, on entitats hi emmagatzemen material. A banda del vandalisme, també s’han trobat a faltar diversos objectes, que van ser robats aquella mateixa nit.
 
La Policia Local de Sant Quirze del Vallès treballa per esclarir els fets, fent una valoració dels danys causats i fa una crida a la població que pugui tenir informació per poder identificar els responsables. En cas de tenir alguna dada dels fets, es pot fer arribar per telèfon al 937216868 o bé al correu electrònic policialocal@santquirzevalles.cat.