Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

"Rock per Mil", nova sessió del DOC del Mes

La sessió és gratuïta i tindrà lloc dijous 28 d'abril, a les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal


"Rock per Mil", nova sessió del DOC del Mes
Aquest dijous 28 d'abril, a les 19 hores, tindrà lloc la projecció de "Rock per Mil" a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Emmarcada en el cicle el Documental del Mes, aquesta pel•lícula ens explica la història de Fabio, qui vol convèncer la seva banda de rock preferida, els Foo Fighters, a que actuïn a Cesena, el seu petit poble natal situat al nord d'Itàlia. Per aconseguir-ho, es proposa una fita gairebé inassolible: reunir mil músics per tocar junts i en sincronia la seva cançó Learn to fly. Serà capaç d’aconseguir-ho? La missió sembla impossible. Com aconseguirà els diners? Trobarà tants músics? 
 
Una crida al Youtube serà l’inici de la increïble aventura dels Rockin'1000, la banda de rock més gran que ha existit mai. "Rock per mil" és la és la història de Fabio, però també de tota una comunitat que influeix positivament en cadascun dels seus membres, animant-los a perseguir els seus somnis mentre donen el millor d'ells mateixos. Un documental divertit en el qual Anita Rivaroli ens ofereix una emotiva i emocionant injecció de rock.
 
Podeu reservar gratuïtament les vostres entrades per assistir-hi a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Aquest documental també es pot visualitzar en línia omplint el següent formulari. Les persones inscrites rebreu un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula.
 

El Cicle DOC del MES està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze i compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.