Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnat de les escoles El Turonet i Lola Anglada, guardonat amb els Premis d’EDUCASSA

El concurs de dibuix de CASSA ha arribat enguany a la seva 19a edició al poble


Alumnat de les escoles El Turonet i Lola Anglada, guardonat amb els Premis d’EDUCASSA

Alumnat de les escoles El Turonet i Lola Anglada va rebre ahir el guardó del Concurs de dibuix CASSA, EDUCASSA. El curs 2021-2022 ha portat a terme la 19a edició d’aquest certamen a Sant Quirze del Vallès, que ha comptat amb la participació de les següents escoles: Lola Anglada, Onze de Setembre, Purificació Salas, El Turonet i Taula Rodona.

 
CASSA premia cada curs escolar els millors dibuixos presentats pels estudiants del municipi. Un jurat extern, de l’àmbit de la cultura, la pintura i la comunicació, és l’encarregat de decidir els guanyadors, que s’emporten una bicicleta de muntanya (1r premi), una càmera instantània (2n premi) i uns altaveus inal·làmbrics (3 accèssits). A més, CASSA premia també a l’escola d’on pertany el primer premi amb un val de material escolar valorat en 150 euros.
 
Els guanyadors d’aquesta edició han estat:
 
  • Aitana Carretero, 1er premi (El Turonet)
  • Uma Blanch, 2on premi (El Turonet)
  • Adri Alejandre, accèssit (Lola Anglada)
  • Miquel Adell, accèssit (Lola Anglada)
  • Gabriela Zurita, accèssit (El Turonet)
 
El regidor de Manteniment de l’Espai i Infraestructures, David Caminal; i Igor Jovanovic, gerent de Concessions de CASSA, van ser els encarregats de lliurar ahir els premis a La Patronal.
 
 
Recordem que CASSA ofereix cada any a les escoles de Sant Quirze del Vallès el programa educatiu EDUCASSA: un conjunt d’activitats de sensibilització ambiental adaptades a totes les edats (des dels 3 fins el 14 anys) amb l’objectiu d’acostar el cicle integral de l’aigua i fomentar les bones pràctiques sostenibles entre els nois i noies, en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), concretament els números 6 (aigua neta i sanejament), 12 (producció i consum responsable) i 13 (acció pel clima).
Aquest any, com a conseqüència de la pandèmia, les activitats s’han continuat adaptant per minimitzar el risc de contagi de coronavirus i per fer-se íntegrament a l’aula de l’escola.