Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal obre les portes avui i emet en directe “Eufòria”

L’Ajuntament anima la ciutadania a assistir-hi i donar suport al concursant del poble Cesc Triquell


La Patronal obre les portes avui i emet en directe “Eufòria”

La Patronal obre avui les seves portes per acollir tothom qui vulgui gaudir en directe del programa Eufòria. Les persones interessades a donar suport i viure envoltades de veïnat la participació del santquirzenc Cesc Triquell al programa, poden assistir a aquest equipament municipal aquest vespre. No cal reserva prèvia.

 
Avui a partir de les 22.05 hores TV3 emetrà la sisena gala d’”Eufòria”, el gran esdeveniment televisiu en què els espectadors poden votar a través de l’app de la cadena i de la pàgina web del programa.
Només queden vuit concursants en la cursa, entre ells Cesc Triquell, per trobar la veu més completa de Catalunya. I a partir d’ara serà precisament tot Catalunya qui decideixi qui mereix aquest honor.
 
En Triquell, després de diverses gales memoritzant cançons noves, defensarà un tema que coneix bé: "Never gonna give you up", de Rick Astley, un artista amb qui se sent molt connectat musicalment. I, finalment, el Joan recuperarà l'esperit reivindicatiu més festiu amb "I kissed a girl", de Kate Perry, un tema amb què sorprendrà portant-lo cap a l'univers de les "drag queen".  
 
Podeu conèixer més a fons en Cesc en aquesta entrevista que va fer per al web municipal.
 
Molta sort per a ell, i recordeu, la Patronal us espera per gaudir-ne acompanyats/es!