Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze acompanya Triquell en la seva actuació a “Eufòria”

La ciutadania va seguir en directe la gala del programa per donar suport al jove santquirzenc


Sant Quirze acompanya Triquell en la seva actuació a “Eufòria”

La Patronal va acollir divendres l’emissió en directe del programa “Eufòria”. Grans i petits van donar suport a l’actuació del santquirzenc Cesc Triquell, qui va defensar la cançó “Never gonna give you up”, de Rick Astley.

 
Eufòria va celebrar divendres passat la gala número 6, que va arribar amb importants novetats. Aquest nou concurs juvenil ha aconseguit que els divendres ens quedem enganxats a la pantalla per gaudir del veritable espectacle. El programa presentat per Marta Torné i Miki Núñez està sent tot un èxit en audiències. 
 
La gala de la passada nit va posar els nervis a flor de pell, i és que per primera vegada era en rigorós directe, i això es va notar als rostres i en les actuacions dels concursants. A més, els espectadors tenien una missió que va fer més atractiva la competència: votar a través de l'aplicació de TV3 o del web el concursant que seguirà en el concurs.
 
Ara per ara, Triquell continua en la competició i la ciutadania de Sant Quirze li desitja el millor! Una mostra de suport que divendres es va fer palesa entre el públic assistent.