Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja és aquí el nou Informem!

Ja podeu consultar en format pdf la revista que els propers dies arribarà a les vostres llars


Ja és aquí el nou Informem!

L’Informem del mes de maig arriba carregat d’actualitat. El butlletí recull en aquestes pàgines alguns projectes tan destacats com l’aposta per l’energia eficient i sostenible que s’està fent als equipaments municipals, amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques; l’impuls en la definició de l’habitatge al municipi, animant la ciutadania a contestar una enquesta; o la bona acollida del Programa de Medi Obert per al jovent, en què hi han participat més de 300 joves.

També protagonitzen l’actualitat la posada en marxa del Bicibús; l’avanç del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible o la finalització dels treballs d’enjardinament de l’skate, que ja està obert al jovent.
 
A aquests projectes, que s’expliquen detalladament, s’hi sumen les activitats destacades dels propers dies, com la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques que comença el proper 10 de maig i s’allarga fins al dia 20; o l'11a edició de la Mostra Nacional de Cançó Improvisada el 28 de maig. 
 
Les pàgines del butlletí recullen aquest mes algunes indicacions i informació d’interès sobre les recursos existents per poder envellir a casa amb dignitat. Una informació relacionada amb la gent que es complementa amb activitats més lúdiques com les sortides i excursions que realitzen.
 
Finalment, el paper plasma allò que us ha agradat més a les xarxes socials, així com la piulada més vista o La veu de les entitats, entre altres.