Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de preinscripcions de l'escola bressol municipal El Patufet

Des d'avui i fins al 20 de maig es pot fer el tràmit, demanant cita prèvia telefònica


Obert el període de preinscripcions de l'escola bressol municipal El Patufet
Avui comença el termini per presentar les sol·licituds de preinscripció a l’escola bressol municipal El Patufet. Des d’avui fins al 20 de maig es pot fer el tràmit presencialment a l’escola, ronda Santa Julita, 67. Cal, però, demanar cita prèvia trucant al 937216800
Seguidament, en la data assignada, caldrà presentar el formulari complert i la documentació complementària. El període de matriculacions serà del 16 al 22 de juny. Abans però, consulteu aquí les dates de publicació de llistats provisionals, reclamacions i sorteig, entre altres fases del procés.
 
L'escola
 
El projecte educatiu de l’escola es basa en afavorir el desenvolupament integral i harmònic de l’infant; el procés d’autonomia adquirint hàbits bàsics, seguretat afectiva i emocional i desenvolupant la seva iniciativa i autoconfiança; així com fomentar el procés 
de socialització.
L’escola ofereix Servei d’acollida de matí de 7:45 a 8 hores. El centre funciona mitjançant els Espais familiars: l’Espai nadó (Infants de 0 a 12 mesos, no caminants, amb les seves famílies), l’Espai de joc (Infants d’1 a 3 anys amb les seves famílies) i l’Espai entre pares i mares (xerrades i/o tallers adreçats a famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys), i estan oberts a tota la població de Sant Quirze del Vallès, tot esperant que amb la normalització de la pandèmia es puguin organitzar.
 
Disposa d’un Servei de Logopèdia i Psicologia per atendre aquells infants que presenten dificultats permanents i/o transitòries en el seu desenvolupament emocional, social i cognitiu. 
 
Finalment, cal remarcar que l’equipament està construït sense cap tipus de barrera arquitectònica. Disposa de 9 aules, una aula polivalent, un vestíbul, pati i cuina pròpia. L’escola té una capacitat total per atendre 135 infants entre els 0 i els 3 anys.