Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès rep el Segell Infoparticipa amb un 100% de Qualitat i Transparència de la comunicació pública local

Per vuitè any consecutiu, aquesta administració pública destaca per les bones pràctiques en diferents àmbits


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès rep el Segell Infoparticipa amb un 100% de Qualitat i Transparència de la comunicació pública local

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha estat distingit un any més amb el Segell Infoparticipa a la Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública Local, amb una puntuació del 100%, la màxima possible. Un guardó atorgat per la UAB i que va recollir ahir l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, a l’Auditori de la Universitat. 

 
Es tracta de la 9a edició d’aquest lliurament de guardons i l’estudi fet per la UAB sobre el web municipal ha conclòs que compleix tots i cadascun dels indicadors de qualitat i transparència. L'Ajuntament ha rebut el reconeixement del 100% des de 2013.
 
De fet, en la vigent auditoria s’ha destacat la qualitat de la informació pública en matèria de govern obert en diversos àmbits, com l’agenda institucional dels alts càrrecs; la facilitat per demanar les peticions d’accés a la informació pública i la visualització de l’estat de les seves resolucions; l’apartat de les resolucions administratives i judicials rellevants en què és part processal l’Ajuntament; i de forma general, el gran nombre d’informació qualitativa en format de dades obertes i reutilitzable.
 
En aquest sentit, el Segell és un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Enguany s’han lliurat 150 segells, dels quals 136 han estat a ajuntaments, 11 a Consells Comarcals i 3 a Diputacions.
 
Podeu consultar l'estat de compliment dels indicadors de transparència del web municipal al Mapa InfoParticipa.