Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers dies per inscriure’s a la Cursa Memorial David Rovira

El proper 19 de maig finalitza el termini per formalitzar la sol·licitud sempre i quan no s'esgotin abans les dorsals


Darrers dies per inscriure’s a la Cursa Memorial David Rovira

La Cursa David Rovira tindrà lloc el proper 22 de maig, i ja queden pocs dies per inscriure-s’hi. El proper 19 de maig és el darrer dia per fer-ho, tot i que si s’esgoten els dorsals disponibles abans, les inscripcions es tancaran. Per tant, si esteu pensant a participar-hi, no dubteu i feu la gestió aquí ja.

 
Recordem que l’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, organitzen la 15a edició de la Cursa de 10 km de SQV - Memorial David Rovira, i que aquesta forma part del calendari de la Lliga 2022 Championchip. 
 
Simultàniament se celebrarà també una prova de 5 Km, competició de categoria única (masculina i femenina) i posteriorment, dues curses infantils 800 m i 150 m, en funció de l'edat dels participants. Es convida tots els nascuts entre els anys 2006 i 2009 (inclosos) a participar en la cursa competitiva de 5 km.
 
Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7.30 h i fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa, al complex esportiu Can Casablanques. 
 
Trobareu més informació sobre la cursa en aquest enllaç.