Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La dona del tercer segona arriba a la Patronal

L'obra, interpretada per Àurea Márquez i dirigida per Ivan Benet, tindrà lloc divendres 13 de maig a partir de les 20.30 hores


La dona del tercer segona arriba a la Patronal
Demà divendres 13 de maig, Teatre Nu presenta a la Sala Josep Brossa de la Patronal "La dona del tercer segona", una obra de teatre en què una veïna ha de demanar un favor incòmode als seus veïns i veïnes relacionat amb l’estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental. L'obra, interpretada per Àurea Márquez i dirigida per Ivan Benet, es va estrenar el passat 2021 a la Sala Atrium de Barcelona i va estar quatre setmanes en cartell amb totes les entrades exhaurides. Posteriorment, ha anat aconseguint èxit de públic en la gira que l'ha portat a diferents sales i teatres del país.
 
La representació començarà a les 20.30 hores. Les entrades tenen un preu de 5€ la general i de 2€ per a les persones menors de 18 anys, en situació d’atur o jubilades. Les podeu aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat.  La representació està organitzada per l'Ajuntament i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.