Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"El tennis taula és un esport que el pot practicar tothom"

Gent de SQV: Montse Weisz, campiona d'Espanya d'aquesta modalitat


"El tennis taula és un esport que el pot practicar tothom"

La santquirzenca Montse Weisz ha estat Campiona d’Espanya de Tennis Taula, en el torneig disputat a Tomelloso. L’esportista ha aconseguit el triomf en Equips, Individual i Dobles Femenins, en el marc d’una competició organitzada per l’Associació de Veterans Espanyols de Tennis Taula. 

 
Com has rebut aquest triomf?
 
Estic molt contenta, guanyar tres ors amb la meva estimada bessona Mònica. No m’esperava aquests resultats perquè em vaig lesionar a l’octubre i vaig estar tres mesos aturada. A més, tampoc he pogut entrenar massa per un canvi d’horari laboral. 
També estic contenta amb els triomfs dels meus germans Joan, Ignasi i Pere, per la participació del meu pare, Josep Weisz.

Com vas iniciar-te en aquest esport?
 
Doncs perquè al meu pare li agradava. Juguem cinc germans i el meu pare, però altres dues germanes, la Maria i la Marta, ho van provar i es van federar també. 
 
Animaries la gent jove a practicar el tennis taula?
 
Sí, i tant. És un esport que el pot practicar tothom, a qualsevol edat. Treballes la coordinació, els reflexes, la mobilitat, la rapidesa...
 
Què t’aporta personalment aquesta activitat?
 
Valors, esportivitat, jugar amb equip, companyerisme i moltes satisfaccions. També em permet conèixer nous rivals, compartir sopars quan acabem de jugar...
 
Quines fites et proposes a mitjà termini?
 
La nostra lliga de veterans de 1a Divisió que jugo amb el Club Natació Sabadell amb nois ja ha acabat. Ara gairebé ja fins al setembre que s’iniciarà la temporada. Cal destacar que els components del Club som una família, una pinya humana, gaudim del nostre esport i dels valors que ens aporta.