Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Consum Conscient fomenta la reflexió sobre certes dinàmiques existents

El parc de les Morisques va acollir diumenge aquesta activitat i també el mercat vintage


La Fira de Consum Conscient fomenta la reflexió sobre certes dinàmiques existents

Sant Quirze va celebrar diumenge la III Fira de Consum Conscient al parc de les Morisques. L’activitat s’emmarca en la programació de la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques i té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de consumir de manera responsable i sobre les dinàmiques de producció i consum existents.

 
L’espai del parc va servir per donar a conèixer les alternatives de consum que posen a disposició les associacions, cooperatives i productors locals de l’economia social i solidària. Per això, des de les 11 fins les 14 hores, aquestes es van poder veure amb diferents parades. També hi havia empreses de l’economia social i solidària de subministraments de serveis i de l’àmbit de les finances ètiques, així com oenegés locals.
 
No van faltar a la cita els Diables de Sant Quirze, que van fer una ruta des de la plaça d’Anselm Clavé fins al parc, fent efecte crida. 
 
A aquest esdeveniment el va acompanyar el mercat vintage, amb una trentena de parades i inspirat en els “marchéux puces” francesos.
 
Ràdio Sant Quirze va aprofitar per gravar un programa amb les oenegés del poble, com l’Ateneu del Món, Acció Solidària, Cooperación y Ayuda i Nuevos Pasos. Durant aquest, es van abordar temes com el bicibús, o la importància de consumir de forma conscient.
 
Finalment, l’espectacle familiar va posar de manifest la importància de les persones i dels nostres actes per tenir cura de la terra i de l’entorn.
 
Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç.