Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Masia Can Barra acull dissabte la 3a edició de PESSICS

a Mostra de Microteatre de Sant Quirze del Vallès presentarà 5 obres que es podran veure en grups reduïts molt a la vora dels actors i actrius i en escenaris naturals


La Masia Can Barra acull dissabte la 3a edició de PESSICS
PESSICS 2022, la 3a edició de la Mostra de Microteatre de Sant Quirze del Vallès, presentarà 5 obres seleccionades entre les 40 que han optat a participar-hi.  Serà la tarda d'aquest dissabte 21 de maig a diferents escenaris de l’entorn de la Masia de Can Barra. El fet de veure les obres en grups reduïts molt a la vora dels actors i actrius i en escenaris naturals, fan de PESSICS una experiència teatral singular.

Les obres seleccionades són Una obra al Nacional, Welcome to Berlin, Babar, Supremacistes i El primero. Cadascuna d’elles tindrà una durada aproximadament de 20 minuts i es gaudiran en grups d’uns 25 espectadors molt pròxims a l’acció.

Les entrades tenen un preu de 12€ la general (10€ anticipada) i de 10€ (8€ anticipada) per als socis i sòcies de l’Espai SQV.  Podeu aconseguir-les a http://entrades.santquirzevalles.cat. La Mostra PESSICS està organitzada per  l’Espai d’Arts Escèniques amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.