Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte arriba l’11a edició de la Mostra Nacional de Cançó Improvisada de SQV amb les entrades exhaurides

La cita comptarà amb sis dels millors glosadors i glosadores dels Països Catalans


Dissabte arriba l’11a edició de la Mostra Nacional de Cançó Improvisada de SQV amb les entrades exhaurides
Aquest dissabte 28 de maig tindrà lloc a Sant Quirze del Vallès la XI Mostra de Cançó Improvisada. La Mostra és un espectacle on sis dels millors glosadors i glosadores dels Països Catalans, acompanyats d’una orquestrina de tres músics, improvisen versos rimats a l’instant sobre unes melodies i uns temes donats per l’organització de l’acte. La resposta dels i les participants sol ser tan ràpida i enginyosa que és el delit d’un públic que sovint no es pot creure que aquells versos s’estiguin improvisant al moment.
 
Enguany, els glosadors i glosadores seran la Núria Casals (Osona), l’Alexandre Nebot (Barcelona), la Fardatxa (Terres de l’Ebre), el Joan Font ( l’Empordà), l’Aurora Brullet (glosadora local establerta a Menorca) i el Pau Rierol (Mallorca), i estaran acompanyats per l’Iu Boixader al contrabaix, l’Alba Tomàs a l’acordió i la Laia Pedrol a la guitarra i percussions.
 

La Mostra tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal a les 6 de la tarda i compta ja amb les entrades exhaurides. Quan acabi la Mostra, la festa continuarà a la plaça d’Anselm Clavé on públic i cantaires podran gaudir d’un refrigeri i tastar les cerveses artesanes que trobareu a la botiga de Pa i Punt i on totes aquelles persones que s’animin es podran fer unes gloses. La Mostra l’organitza el col•lectiu Glosadores de la Serra amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el suport de l’entitat Cor de Carxofa