Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alumnat de tercer del Lola Anglada visita l'Ajuntament

Avui han tingut ocasió de preguntar dubtes i conèixer el funcionament de l'administració local


L'alumnat de tercer del Lola Anglada visita l'Ajuntament

L’alumnat de 3er de primària de l’escola Lola Anglada ha visitat avui l’Ajuntament. Els infants han tingut ocasió de conèixer com funciona l’administració local de la mà del conserge Quirze, qui dona un aire teatralitzat a les visites, i de l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras. De fet, l’Alcaldessa ha estat qui ha respost les seves preguntes i dubtes a la mateixa sala de plens de la Patronal. Allà s’han assegut com ho fan els regidors i regidores durant les sessions plenàries i els ha respost a curiositats com quin sistema es fa servir per triar els càrrecs electes, qui va ser el primer Alcalde, o quant de temps fa que Oliveras és Alcaldessa. 

 
Així mateix, l’alumnat ha preguntat sobre nous projectes per al poble, fet que ha portat a l’Alcaldessa a parlar de l’edifici de la piscina municipal. I és que els infants han treballat prèviament aquesta visita a classe, triant fins i tot un Alcalde i una Alcaldessa de l’aula.
 
Recordem que tot l’alumnat de 3er de primària del poble visita l’Ajuntament. La propera i darrera escola a conèixer l’Ajuntament serà el Pilarín Bayés de Les Fonts, i ho farà demà mateix, 2 de juny.