Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües Ter Llobregat comença la renovació del ramal de Can Pallars

Les obres tindran una durada estimada de 4 mesos


Aigües Ter Llobregat comença la renovació del ramal de Can Pallars

L’empresa pública responsable de la distribució d’aigua en alta, ATL, va presentar ahir al veïnat de Can Pallars el projecte de renovació del ramal que discorre per Can Pallars i que començarà la setmana vinent. La nova canonada té una longitud de 1.310 metres i serà la responsable d’abastir d’aigua els dipòsits, que després distribueixen d’aigua als domicilis. Tal com van explicar, això suposarà una millora, ja que permetrà que les incidències en la xarxa d’alta pressió no afectin a l’abastiment als domicilis, perquè aquesta distribució final es fa a partir dels dipòsits i no en una connexió directa, com fins ara.

 
Els treballs començaran per l'avinguda de la Plana fins al carrer la Grípia per arribar al dipòsit C-250. A continuació, les obres tornaran al punt de partida fins a l'encreuament de l'avinguda de la Plana, Can Pallars.
La construcció d’aquest ramal té una durada estimada de 4 mesos.
 
Més enllà d’això, alguns dels veïns i veïnes presents a la reunió van manifestar diverses incidències i talls d’aigua dels quals l’Ajuntament no tenia coneixement, tot i que la concessionària té l’obligació de reportar qualsevol incidència de servei. És per això que l’Ajuntament ha reclamat a la companyia CASSA un registre d’avaries i talls d’aigua dels últims cinc anys per tal de poder valorar l’estat de la xarxa de distribució d’aquest àmbit i planificar les actuacions.
 
Podeu veure el detall de les obres i el cronograma en el document relacionat a aquesta notícia.