Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja podeu llegir l’Informem del juny!

El butlletí municipal ja es pot consultar el format digital i arribarà a les cases la setmana vinent


Ja podeu llegir l’Informem del juny!

L’Informem del juny ja es pot consultar en format pdf. El trobareu relacionat en aquesta notícia. La revista municipal explica aquest mes diverses iniciatives que per fi, se celebraran amb total normalitat, deixant enrere uns temps de pandèmia complicats. Una d’ells és el Tasta, que la setmana vinent omplirà diversos escenaris del poble, amb tast de vins, cerveses, etc, i que trobarà el seu acte central el dia 11 al parc de les Morisques.

La gastronomia local tindrà l’oportunitat d’oferir els seus plats a la ciutadania, com es feia abans, a peu de carrer, amb un esperit festiu i de gaudi.

Omple també l’agenda la cinquantena de propostes per al lleure juvenil aquest estiu. El Fes Estiu al Canya Jove s’organitza des del 21 de juny fins al 23 de juliol, tant al nucli urbà com a les Fonts. 
 
Així mateix, foguera, coques i petards protagonitzen l’esperada Revetlla de Sant Joan, que omplirà l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran.
 
En un altre ordre de temes, l’Informem us explica com prevenir els incendis forestals i quines actuacions ha dut a terme l’Ajuntament en relació a les franges de protecció per tal d’evitar-los o, en cas de foc, que no siguin tan greus. 
 
La campanya per no abandonar els animals de companyia també omple les pàgines d’aquest mes, amb un clar “No m’abandonis, jo també tinc cor”. I és que a l’estiu els abandonaments augmenten i cal ser-ne conscients de la responsabilitat que suposa tenir un animal de companyia.
 
Finalment, no podíem deixar de banda l’explicació dels locals d’oci nocturn existents al municipi, tot recollint on es troben i quin tipus de llicències tenen.
 
No falten a la cita mensual les pàgines de xarxes socials, recollint tot allò que us ha cridat més l’atenció, us ha agradat o heu comentat.
 
Sense més, aquí el teniu, obriu el pdf i gaudiu de la lectura! Bon juny!