Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Barcelona Gay Men's Chorus omplen la Patronal de música i bones vibracions

L'espectacle de divendres va entusiasmar un públic entregat que va acabar a peu dret ballant


Els Barcelona Gay Men's Chorus omplen la Patronal de música i bones vibracions

La sala Josep Brossa de la Patronal va omplir-se de ritme i grans èxits musicals divendres gràcies als Barcelona Gay Men’s Chorus. Aquesta formació va posar sobre l’escenari l’espectacle “We have a Voice”, un musical amb les cançons més significatives que durant els seus 7 anys de trajectòria han acompanyat aquest cor LGTBI+  de 40 veus. dirigit per Gerard Ibáñez.

Grans i petits van gaudir de coreografies i peces icòniques i emblemàtiques del panorama pop, creant moments emotius i plens de diversió. Titanic, Last Dance, It's raining men, o Sueña van fer-se amb un públic entregat, que va acabar amb la sensació de voler més, especialment després de la darrera peça, un mix de cançons exitoses dels darrers temps.

L’actuació va estar dinamitzada per Brigitta Lamoure, una autèntica diva de l’humor i l’espectacle qui va interactuar amb el públic d’una manera distesa i divertida, especialment durant la mitja part del musical.
 
Cal remarcar que el concert va estar adaptat a persones sordes. De fet, en tot moment es va poder seguir en llengua de signes gràcies a la participació continuada a l’escenari de la intèrpret que es mimetitzava amb l’espectacle, Conxita Paricio.
 
Trobareu més informació sobre els Barcelona Gay Men’s Chorus aquí
 
L’actuació s’emmarca en els actes que organitza l’Ajuntament amb motiu del Dia per l’Alliberament LGBTIQ+ del proper 28 de juny. Aquest dia es recorden els fets esdevinguts l’any 1969 a Nova York, quan la població LGTB va sortir al carrer arran d’una batuda de la policia al bar gai de Stonewall Inn.
 
La comunitat LGTB va sortir al carrer a mostrar el seu rebuig i es va produir un fort enfrontament que va acabar amb detencions i ferits greus. La reacció de suport a les persones agredides va ser immediata: milers de gais, lesbianes, transsexuals i simpatitzants es manifestaren solidàriament i, van contribuir així, al naixement el Front d’Alliberament Gai.