Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Places disponibles en alguns grups de ioga i aeròbic de les activitats esportives municipals

Al voltant de 300 persones han fet la preinscripció i ja tenen plaça adjudicada provisionalment


Places disponibles en alguns grups de ioga i aeròbic de les activitats esportives municipals

 Ja es poden consultar les llistes provisionals de les persones inscrites a les activitats esportives municipals promogudes pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Prop de 300 persones han fet la preinscripció per participar en algunes de les moltes propostes que enguany plantejava el programa, han pogut accedir a l'activitat que volien. Actualment es poden consultar les llistes amb l'assignació del curs tant al tauler d'anuncis municipal com al web, i fins dissabte 24 de setembre està obert  un període de reclamacions.
Actualment encara hi ha disponibilitat de places en alguns grups, concretament en els grups de ioga de dimarts i dijous en els horaris de 9.30 a 10.30 i de 15.45 a 16.45. El grup d'aeròbic de dilluns i dimecres de les 18.50 fins les 19.50 també té places disponibles.
Us recordem que hi ha un període d'inscripció extraordinari del 26 al 28 de setembre.
Per a més informació al respecte, podeu consultar els horaris i dies de cada activitat en aquest enllaç: activitats esportives municipals, o bé trucar al Servei d’Esports de l’Ajuntament, al 937216800.